SITE-URI CU HĂRȚI MONDIALE GRATUITE PENTRU DESCĂRCARE ȘI IMPRIMARE

În ultima vreme foarte mulți copii au ca tema la scoală să învețe despre țări și orașe din întreaga lume. Unii chiar au de listat (print) la imprimantă o hartă a lumii sau a unui continent. Iată că venim în sprijinul lor cu câteva site-uri foarte bune de unde își pot procura hărțile printabile pentru proiectele de la școală. Mai jos o să găsiți numele lor împreună cu link-urile pe care trebuie doar să dați un click sau să le notați undeva pentru a le folosi la nevoie.

Hărțile lumii oferă o vedere frumoasă atunci când sunt așezate pe un perete. Hărțile lumii sunt acum ușor disponibile pe internet în diferite formate. Dar cele online nu le pot înlocui pe cele fizice mai ales când vine vorba de predarea studenților. În școli, hărțile joacă un rol important în predarea studenților despre Geografia lumii.. Hărțile din diferite țări ale lumii pot fi tipărite ca o activitate pe care elevii o pot face în curs. Ca marcarea diferitelor țări, continente, chiar orașe.

Deci, în afară de realizarea unei hârtii de perete frumoase, hărțile lumii sunt foarte importante și pentru predare. Prin urmare, acest articol compilează o listă de site-uri care vă oferă gratuit descărcări de bună calitate a hărții lumii, care pot fi tipărite cu ușurință. Aceste hărți sunt de obicei descărcate în format PDF și pot fi tipărite ulterior.

  • Atlasul Mondial are o colecție minunată de hărți care trebuie tipărite. Când deschideți linkul dat, veți vedea o hartă a lumii precum cea prezentată în imaginea de mai sus. Există o mulțime de hărți ale fiecărui continent, țară, orașe, regiuni etc. pe care le puteți descărca. Este site-ul web al atlasului mondial, așa că este obligat să aibă o mulțime de hărți diferite. Când faceți clic pe o hartă pe care o doriți, aceasta va avea o mică legătură „tipăriți această pagină” în partea de jos a hărții. Faceți clic pe acest link și harta se va deschide într-o vedere mai mare într-o altă filă. Acum faceți clic dreapta pe hartă și alegeți opțiunea de salvare ca salvare. Acest lucru va salva harta pe computer în format de fișier GIF. Puteți imprima această hartă ușor.
  • Printable World Map este un loc minunat pentru a găsi hărți ale lumii pentru a fi descărcate și tipărite. Există 614 hărți gratuite descărcabile disponibile pe site-ul web. Când deschideți site-ul web, pagina principală arată ca imaginea de mai sus. Unele dintre cele mai populare hărți sunt listate pe pagina principală. Când faceți clic pe o imagine de hartă, aceasta va deschide pagina sa de descărcare, care arată ca imaginea de mai jos.
  • Free World Maps oferă gratuit descărcări de hărți mondiale. Accesați acest site și puteți găsi diverse hărți care pot fi descărcate cu rezoluție înaltă. Puteți descărca hărți ale lumii, hărți din America de Nord, America de Sud, Europa, Asia, Africa și Australia. Unele hărți sunt de asemenea disponibile în trei rezoluții scăzute, medii și mari. Faceți clic pe orice rezoluție și se va deschide într-o nouă filă în vizualizarea pe întregul ecran. Puteți face clic dreapta pe hartă și utiliza opțiunea de salvare ca salvare a hărții pe computer în format PNG. Dezavantajul este că există o filigrană pe imaginea hărții.