Cele 4 locuri de muncă cele mai bine plătite și gradul necesar pentru a ajunge acolo.

Cele 4 locuri de muncă cele mai bine plătite și gradul necesar pentru a ajunge acolo.

Atunci când aleg o carieră, tinerii preferă să facă ceva atât plăcut, cât și bine plătit. Este important să vă informați de la o vârstă fragedă, în special despre ce locuri de muncă oferă un salariu profitabil și care nu. Ca și în fiecare an, vedem că această listă este dominată de cariere legate de medicamente.

Vedem același model cu locurile de muncă din cadrul industriei tehnologice. Cu toate acestea, majoritatea acestor cariere necesită o mulțime de studii. Cel puțin o diplomă de licență este necesară pentru a putea concura. Oricare dintre aceste 12 cariere se îndreaptă în sus și va deveni și mai solicitată.

Medic.

A deveni medic este printre cele mai bine plătite profesii, din două motive. Primul se învârte în jurul nevoii constante de medici, dar al doilea motiv se datorează duratei educației. Pentru a deveni medic, trebuie să completați 12 ani de învățământ formal, plus alte programe. Rezidentiatul dureaza in functie de specializare. Porneste de la 3 ani(medicina de familie), 5 ani pentru specializarile medicale si ajunge la 7 ani pentru chirurgie, in special neuro.Devii medic rezident doar daca treci un examen. Majoritatea oamenilor nu au răbdarea să meargă la școală atât de mult timp, ceea ce face ca numărul general de medici calificați să fie mai mic și mai mic. Dacă aveți ceea ce este necesar pentru a sta pe parcursul mai multor ani de învățământ, veți fi răsplătiți cu un salariu destul de bun.

Director/manager de farmacie.

Administratorii de farmacii au mai multe responsabilități decât funcționarii medii de farmacie. Ei trebuie să se pregătească prin obținerea unui doctorat de farmacie (PharmD) grad, care durează cel puțin șase ani pentru a finaliza. Acestea sunt doar cerințele minime. Pentru a deveni un manager de farmacie, aveți nevoie de cel puțin 6-10 ani de experiență ca farmacist licențiat. Dacă doriți să deveniți și mai calificați, obțineți o diplomă de master în administrarea farmaciei. Acest program durează aproximativ doi ani pentru a absolvi și va crește drastic șansele de a fi angajat.

Farmacist

Puteți lucra într-un laborator, puteți asista la crearea de noi produse farmaceutice și puteți efectua teste într-un mediu controlat. După ce ați absolvit cu o diplomă PharmD, puteți să aplicați întotdeauna un stagiu la o mare companie farmaceutică.

Manager IT

Pentru a deveni un arhitect de întreprindere, veți avea nevoie de o diplomă de licență în management IT sau IT, în funcție de alma mater. În această epocă de digitalizare, arhitecții întreprinderilor sunt unii dintre cei mai căutați experți din lume. Responsabilitățile dvs. vor include întâlniri cu conducerea, clienții și directorii pentru a-și asculta strategia de afaceri. Cu informațiile pe care le-ați adunat, veți crea și consolida structurile tehnologiei informației. Aceasta implică crearea de software pentru comunicarea în cadrul unei companii, precum și îmbunătățirea marketingului B2B și a corespondenței. Formarea angajaților este, de asemenea, obligatorie.

Sursa: Trending Stock Today

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://nativewptheme.net/fortieth/wp-content/uploads/2017/05/slide-3.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 600px;}