Copiii de la „Clubul copiilor” Adjud au obținut premii fruntașe la concursurile de dans din aceasta primăvară. Galerie foto.

Copiii de la „Clubul copiilor” Adjud au obținut premii fruntașe la concursurile de dans din aceasta primăvară. Galerie foto.

Concurs National de gimnastica și dans „Cupa Baraoltului” desfășurat la Baraolt în data de 13.04.2019, a avut la start 26 de instituții ce au reprezentat 73 de numere de dans, împărțite pe categorii de varsta: cls. I-IV, V-VIII și IX-XII și 12 genuri de dans.


Copiii de la Clubul Copiilor Adjud, conduși de d-na profesor Paruba Casyana au alcătuit 2 formații de dans: „Step by step” cls. I-IV, același nume și la cls. V-VIII, la genul de dans-dans modern au obținut 2 locuri III.

La Tecuci a avut loc Concursul Regional de dans „Dance art”, 14. 04.2019, ce a adunat la start 20 de instituții, reprezentate prin 36 de dansuri, împărțite pe 9 categorii de dans și 8 categorii de varsta. Copiii de la Clubul Copiilor Adjud, conduși de d-na prof. Paruba Casyana, ce au facut parte din formațiile de dans „Sunshine”, 7-10 ani și „Fetitele Power puf”, 11-14 ani, la categoria de dans-dans modern au obținut un loc III și o mentiune

Sursa: Clubul Copiilor Adjud, prof. Paruba Casyana

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://nativewptheme.net/fortieth/wp-content/uploads/2017/05/slide-3.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 600px;}