O surpriza marca Google – (Octombrie 2018)

O surpriza marca Google – (Octombrie 2018)

Nu va dura prea mult până când o să primim prima noastră vizionare oficială la Pixel 3 de la Google. Acestea fiind spuse, ne-am bucurat de o mulțime de viziuni neoficiale. Acțiunea a început în iunie, când au început să apară fotografii ale modelelor XL pre-producție. De atunci, Pixel 3 XL-uri au fost observate în metroul din Toronto, neîncărcate în detaliu de numeroși bloggeri, luați în turnee foto împotriva unor dispozitive rivale și furate de hoți în Ucraina care au deturnat un camion de produse.
Ca urmare a acestui fapt, avem o idee cu adevărat bună despre ceea ce planifică Google pentru Pixel 3 care este mai mare. Va exista o notă și una destul de mare. Va exista un spate de sticlă cu un fel de acoperire care să imite simțul metalului, permițând în același timp suportul pentru încărcarea fără fir. Telefonul va fi probabil livrat cu o versiune cablată actualizată a Pixel Buds de la Google și există șanse mari să existe o pereche de camere frontale orientate spre partea de sus.

Zanlure DW384 1pc 5g 15g 35g 50g Metal Spinner Spoon Lure Fishing Lure Sea Fishing Freshwater Fishing

Only US$2.19, buy best Zanlure DW384 1pc 5g 15g 35g 50g Metal Spinner Spoon Lure Fishing Lure Sea Fishing Freshwater Fishing sale online store at wholesale price.US/EU warehouse.


În mod ciudat, toate întrebările pe care le avem în acest moment se referă la Pixel 3 mai mic, care a demonstrat remarcabil camera timidă. Tot ce trebuie sa facem sunt renderurile care sugereaza ca dispozitivul nu va avea o nota ca si fratele sau mai mare, desi alte aspecte ale telefonului vor fi probabil foarte asemanatoare in ceea ce priveste performanta, caracteristicile si materialele folosite. S-ar putea să nu știm cu certitudine până când duo-ul Pixel 3 se va arunca, probabil la începutul lunii octombrie. (Imagini: MySmartPrice / @ OnLeaks)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://nativewptheme.net/fortieth/wp-content/uploads/2017/05/slide-3.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 600px;}