Foarte tare. Serviciu gratuit de partajare online a fișierelor care nu are limită de dimensiune.

Foarte tare. Serviciu gratuit de partajare online a fișierelor care nu are limită de dimensiune.

    Aici este un serviciu gratuit de partajare online a fișierelor care nu are limită de dimensiune. Da, aveți posibilitatea să partajați mai multe fișiere la un moment dat și nu există nici o limită de dimensiune pentru orice fișier. Toate fișierele dvs. sunt comprimate mai întâi pentru a crea un singur fișier zip și apoi este generată o legătură de partajare a acelui zip. Puteți distribui acel link cu oricine doriți. Persoanele cu care ați trimis adresa URL pot descărca aceste fișiere de câte ori doresc până la 24 de ore. Ulterior, linkul și fișierele dvs. au expirat / șterse de pe serverul acestui site web. De asemenea, puteți accesa toate legăturile partajate și puteți șterge manual oricare dintre aceste link-uri oricând.
Serviciul de partajare online a fișierelor pe care vi-l prezint aici este cunoscut sub numele de „ShareFiles”, care se potrivește de minune. Folosind acest serviciu, aveți posibilitatea să partajați EXE, MP4, MP3, DOCX, PPT, ODT sau orice alt tip de fișiere, care este o altă caracteristică utilă. De asemenea, nu este nevoie de înscriere. Când fișierele sunt comprimate și încărcate, puteți distribui URL-ul, iar cealaltă persoană poate să aplice acele fișiere descărcând fișierul zip.

În captura de ecran de mai sus, puteți vedea pagina de descărcare a acestui serviciu. Pagina de descărcare arată dimensiunea totală a fișierului zip și dimensiunea fișierului pentru fiecare fișier individual disponibil în fișierul zip. Aceasta oferă informații complete destinatarului. Dacă este în regulă, procesul de descărcare a fișierului poate fi pornit.

Cum să utilizați acest serviciu de distribuire a fișierelor în mod gratuit, fără limită de dimensiune?

Pasul 1: Deschideți pagina de pornire ShareFiles. Linkul către pagina de pornire este plasat la sfârșitul acestui articol.

Pasul 2: Acum selectați unele fișiere și / sau foldere pe care doriți să le partajați și trageți n fixați aceste fișiere pe interfața sa. Lista acestor fișiere va fi vizibilă pe interfața sa, dar fișierele nu sunt încă încărcate. Puteți vedea dimensiunea fiecărui fișier separat și de asemenea dimensiunea fișierului zip care va fi creat pentru partajare.

 

 

 

 

 

 

 


Pasul 3: Faceți clic pe butonul GET LINK TO FILES. Vedeți captura de ecran de mai sus. O captcha poate apărea pe care trebuie să o rezolvați. După aceasta, serviciul va comprima aceste fișiere și va genera un link de partajare. Dacă partajați fișiere mari, comprimarea poate dura ceva timp. Atunci când link-ul este generat, îl puteți copia în clipboard și partaja acel link. Oricine care va deschide această legătură poate vedea lista tuturor fișierelor și poate descărca arhiva zip.

Pentru a accesa lista de fișiere partajate și pentru a le șterge manual, puteți face clic pe opțiunea „MANAGER LINKS”. Aceasta va afișa toate linkurile generate de tine și opțiunea DELETE pentru fiecare legătură.

 

 

 

 

Concluzia:
Acest serviciu este foarte bun pentru a fi utilizat, deoarece puteți să partajați fișierele mari bulk fără nici o limită de dimensiune. Caracteristica de a comprima fișiere este, de asemenea, bună, deoarece va reduce timpul de încărcare și descărcare un pic, deși încărcarea și descărcarea, de asemenea, depinde de dimensiunea fișierului și conexiunea la internet. În general, serviciul este bun pentru a încerca și poate veni la îndemână atunci când trebuie să partajați fișiere cu utilizatorul de la distanță.

Dacă doriți să folosiți acest serviciu, apasați aici

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://nativewptheme.net/fortieth/wp-content/uploads/2017/05/slide-3.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 600px;}