Ați activat noua versiune Gmail?

Google a revizuit recent versiunea web a software-ului său de e-mail și puteți încerca noua versiune - chiar dacă nu ați fost încă invitată în mod oficial.
Google a revizuit recent versiunea web a software-ului său de e-mail și puteți încerca noua versiune – chiar dacă nu ați fost încă invitată în mod oficial.

Întrebare: Nu știu cum să vă conectați la Gmail pentru a vă conecta la acest site. Når vil det være tilgængeligt pentru alle? Dacă nu-mi place, este upgrade-ul obligatoriu?

Răspuns: Google a prezentat pe 25 aprilie o versiune web actualizată a software-ului său Gmail și lansează treptat noile caracteristici și reproiectarea vizuală a utilizatorilor obișnuiți și de afaceri. Conectați-vă de la un cont la altul, înainte de a începe să faceți clic pe butonul din stânga al mouse-ului. Începutul paginii Începutul paginii Începutul paginii Începutul paginii Începutul paginii Începutul paginii Începutul paginii Începutul paginii I tillegg til en nyudviklet uite la sport større knapper og menyr, vil oppdateringen legge til funksjoner som kan hjelpe deg med e-mail administrare.

Unul dintre de instrumente “nudge” este caracteristica „algoritmică“,  și utilizează algoritmi două mesaje de cale care nu au fost încă livrate la corespondenți  după câteva zile – și se mută în mesaje fără răspuns la partea de sus a mesajelor primite cu un memento blând lângă răspuns. (dacă nu găsiți asemenea mesaje, sau vă încurcă, puteți inchide Nudge.)

Dacă utilizați Gmail sau Mesaje primite de către aplicațiile mobile Gmail, veți recunoaște Smart Reply caracteristică Răspuns scurt, fraze comprimate ca răspuns la mesajele primite. Versiunea web adoptă opțiunea Snooze pentru amânarea atenției și asupra unui mesaj. Aplicațiile calendarului, notelor și sarcinilor Google apar, de asemenea, în fereastra de poștă electronică pentru acces ușor.

Google a intensificat, de asemenea, securitatea Gmail, cu avertismente mai mari despre mesajele suspecte. Dacă trimiteți informații sensibile, se poate folosi noul padlock-and-clock în modul  confidențial Dacă faceți clic pe pictograma lacăt și-ceas în partea de jos a ferestrei noi mesaje. Utilizarea opțiunilor în modul confidențial, aveți posibilitatea să solicite un cod de acces târziu pentru telefonul destinatarului pentru a deschide mesajul – și având apoi mesajul să dispară într-o zi, o săptămână, o lună, trei luni sau cinci ani.

Dacă încercați noul Gmail și nu ați primit încă invitație, reveniți la pictograma meniului Settings și selectați „Du-te înapoi la clasic Gmail.“ Nu va dura pentru totdeauna, dar versiunea mai veche a sistemului va fi în vigoare destul timp.

NY Times

Lasă un răspuns

Privacy Policy