Facebook se schimbă.

Facebook se schimbă.

Facebook efectuează modificările la Feed News,
Facebook a revizuit modul în care ordonează postările, videoclipurile și fotografiile care apar în fluxurile de știri ale utilizatorilor, introducând schimbări majore joi, concepute pentru a pune ceea ce prietenii și familia au de spus mai întâi.

Pe scurt, veți vedea mai multe postări de la prieteni care au stimulat dezbaterile pline de viață în comentarii. Și veți vedea mai puține videoclipuri de gătit din branduri și publicații. Prioritizarea a ceea ce fac prietenii și familia ta face parte dintr-un efort Facebook de a ajuta oamenii să-și petreacă timpul pe site în ceea ce crede că este un mod mai semnificativ.

Facebook face schimbări prin tinkering sub capota, reconfigurând algoritmi care ghicesc ceea ce ar putea fi cel mai interesat. Iată ce înseamnă pentru tine.

Editorii și mărcile sunt perdanți.
Facebook nu este îngrijorat de acest lucru: acele organizații terțe care au preluat cu ani în urmă galeria dvs. de știri – site-urile care postulează poze amuzante și meme, vă vând îmbrăcăminte sau oferiți articole despre lume – vor avea vizibilitatea posturi scalate înapoi în noul aranjament.

Într-un post de pe blogul companiei, joi, șeful echipei sale de feed-uri pentru știri, Adam Mosseri, a scris că afișarea mai multor postări de la prieteni și familie „înseamnă că vom afișa mai puțin conținut public, inclusiv videoclipuri și alte postări de la editori sau companii.
Iar dl. Mosseri a explicat că alte postări pe care conexiunile dvs. Facebook le consideră angajate vor crește și ele. Conversațiile care provin din videoclipuri live, postări de celebrități, grupuri private și alte tipuri de posturi extrem de interactive vor fi printre cele evidențiate pe noul Feed News.

Mesajele de la persoanele pe care le cunoști vor urca în partea de sus.
Fără această direcție explicită, totuși, prioritatea Facebook de top va rămâne posturile de la prietenii și familia ta.

„Pentru a face acest lucru, vom anticipa posturile pe care ați putea dori să le interacționați cu prietenii dvs. și arătați aceste postări mai sus în feed”, a scris Mosseri. Un videoclip atașat la postul său a spus că indicatorii care iau în calcul algoritmul sunt plăceri, comentarii și acțiuni.

DHgate INT

Facebook va rămâne personalizabil, cu opțiunile care vă permit să vă limitați expunerea la anumiți oameni – chiar dacă acești oameni sunt frații tăi plictisiți sau un unchiuș peste top. O opțiune este să „amânați” în liniște un prieten de pe Facebook, ceea ce va determina ca postările să dispară din feed-ul dvs. timp de 30 de zile.

Facebook afirmă că politica sa de multă vreme „prietenii și familia vin pe primul loc”, un limbaj care a apărut în site-ul „News Feed Values”, care a fost publicat în 2016.

Facebook se așteaptă să petreceți mai puțin timp pe site.
Implicit în schimbările pe care Facebook le-a introdus în această săptămână este că, pentru mulți utilizatori, fluxul de știri a devenit scrolling fără minte, trecând de la un videoclip de redare automată la altul, fără a oferi oamenilor multă substanță. A fost servire de mâncare junk.

Într-un interviu acordat The New York Times, Mark Zuckerberg a spus că așteptările companiei ar fi că mulți utilizatori ar gravita pe alte site-uri pentru a-și repara soluțiile virale. Dar, cu mai mult de două miliarde de utilizatori lunari, Facebook a câștigat un punct de sprijin care îi permite să joace un joc mai lung. Și domnul Zuckerberg a spus că, dacă oamenii încep să se simtă mai bine pe site, afacerea Facebook și utilizatorii săi vor beneficia.

„Mă aștept la timpul petrecut de oameni pe Facebook și unele măsuri de angajament vor scădea”, a spus el în postul său despre schimbări. „Dar ma astept si ca timpul petrecut pe Facebook va fi mai valoros”.

Sursa: New York Times

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://nativewptheme.net/fortieth/wp-content/uploads/2017/05/slide-3.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 600px;}