Soția șefului poliției din Pennsylvania rupe tacerea

Soția unui șef al poliției din Pennsylvania a rupt tăcerea după ce soțul ei a fost arestat vineri pentru că a încercat să solicite sex de la un ofițer sub acoperire, care se prezintă drept o fetiță de 14 ani, informează KDKA.
Șeful poliției din Leechburg, Michael Diebold, a fost pe primele pagini la începutul acestui an, când a pierdut o parte din brațul său stâng într-un accident de artificii aproape fatal. Dar, după ce povestea lui ia adus sprijin din toată țara, eroul orașului natal a căzut rapid din grație.

Șeful poliției de 40 de ani a fost arestat vineri și acuzat de tentativă de abuz sexual , după ce un agent sub acoperire care se prezinta ca o fetiță de 14 ani ca re a primit mai multe fotografii idecente și chiar a încercat să se întâlnească cu ea în persoană.

Danielle Reinke Diebold, soția fostului șef al poliției, a trimis duminică o declarație către KDKA, care descrie impactul pe care sotul ei îl are asupra familiei sale.Diebold și soția sa s-au căsătorit într-o ceremonie televiziată în iulie 2017, la mai puțin de o lună după accidentul care i-a schimbat viata, potrivit CNN. .
 Cei doi au un fiu.
Procurorul general al provinciei Pennsylvania, Josh Shapiro, a acuzat acțiunile lui Diebold ca fiind „deosebit de proaste”, deoarece este un funcționar public care este „jurat să servească și să protejeze comunitatea”.

„Avem o politică de toleranță zero pentru abuzul sexual asupra copiilor, iar biroul meu va urmări penalizarea oricărui vinovat în cea mai mare măsură a legii, indiferent cine sunt ei”, a adăugat el.

După ce a fost arestat, Diebold îi spunea anchetatorilor că știa că relațiile sexuale cu un copil de 14 ani au fost ilegale și că viața lui “s-a terminat”.

 Acest articol a fost publicat inițial pe AOL.com: “Soția șefului poliției din Pennsylvania, care a încercat să solicite sex de la o fetiță de 14 ani, îi rupe tăcerea”

Susa: yahoo.com

Lasă un răspuns