Telefonul care concureaza cu iPhone X si care costa mai putin decât acesta.

Razer Phone a fost anunțat oficial: Acest telefon este o fiară!

Razer își face intrarea pe arena smartphone-urilor, și o face în stil grand. După câteva mici prezentări și o scurgere de ultim moment care a stricat o parte din surpriză, Razer a prezentat astăzi primul smartphone, telefonul Razer. Iată ce trebuie să știți despre asta!

Telefonul Razer combină ideile de joc Dispozitivele Razer sunt cunoscute cu ajutorul ADN-ului Nextbit, producătorul de smartphone-uri de scurtă durată pe care la primit Razer la începutul acestui an. Dar telefonul Razer nu este (doar) un telefon de jocuri, iar Razer a dorit să sublinieze că dispozitivul este orientat către oricine căruia îi place să consume divertisment pe mobil, indiferent dacă este vorba despre jocuri, filme, muzică sau o anumită navigare web veche.

Din momentul destul de scurt al anuntării telefonului Razer, putem spune deja că Razer se află deja aici. Având caracteristici speciale, inclusiv un display de 120 Hz, telefonul Razer se distinge cu siguranță de pachet. În mod repetat, nu este chiar atât de scump.

Afișajele de 120 Hz se îndreaptă lent către spațiul mobil, promițând o experiență mai liniștită decât oricând. Caracteristica a fost bine primită pe iPad Pro 10.5, iar Sharp a anunțat recent un smartphone de 120 Hz, anuntat doar în Japonia, numit Aquos R Compact. Cu toate acestea, dispozitivul Sharp va fi lansat pe piață numai în luna decembrie, oferindu-i lui Razer cel puțin niște drepturi parțiale.

Deci, ce este rata de reîmprospătare de 120 Hz? Avem explicatii în profunzime pentru a vă verifica, dar pe scurt, caracteristica permite animații mai blânde, cu condiția ca toate celelalte componente ale pachetului – hardware, drivere, aplicații – să o susțină. Există o dezbatere în legătură cu avantajele efective ale unei rate de reîmprospătare a afișajului (alte telefoane sunt limitate la 60 Hz, care este probabil „destul de bun”), dar este clar că 120 Hz este calea de urmat dacă căutați cea mai bună experiență de vizionare. Exact acest lucru intenționează să furnizeze Razer, și judecând după experiența lui Josh și Nirave, afișarea telefonului Razer este, de fapt, incredibil de netedă.

Razer Phone utilizează o tehnologie denumită UltraMotion pentru a sincroniza rata de reîmprospătare a afișajului cu cadrele redate de GPU-ul mobil, similar cu caracteristica Gsync a Nvidia pentru PC-uri desktop. Afișajul în sine este un panou LCD IGZO de 5,72 inci de rezoluție Quad HD (în format 16: 9) care oferă o gamă largă de culori.

Telefonul Razer evită tendința de proiectare „fără fir”, care a prins industria de telefonie mobilă, și aceasta este excelentă pentru un singur motiv în special: lasă loc pentru unele difuzoare stereo de înaltă calitate, precum și amplificatoare dual dedicate.

Razer și-a echipat telefonul cu tehnologia Dolby Atmos pentru a extrage cel mai mare volum și claritate din cele două difuzoare. Indiferent dacă rezultatul final este „adevărat sunet cinematografic” sau nu este discutabil, dar am iubit cu adevărat sunetul Razer Phone în demo-ul nostru hands-on.

DOOGEE BL5000 5.5 Inch FHD 4GB RAM 64GB ROM MT6750T Octa-Core 5050mAh Big Battery 4G Smartphone

Only US$139.99, buy best DOOGEE BL5000 5.5 Inch FHD 4GB RAM 64GB ROM MT6750T Octa-Core 5050mAh Big Battery 4G Smartphone sale online store at wholesale price.US/EU warehouse.

 

Nu există nici o mufă audio pe telefonul Razer, ceea ce este un mic inconvenient, dar, sperăm că adaptorul audio USB de tip C-certificat THX și DAC pe 24 de biți vor compensa neplăcerile.

Așa cum v-ați aștepta de la un smartphone dezvoltat de Razer, dispozitivul are o placă de spec cu adevărat impresionantă. Telefonul este alimentat de un procesor Snapdragon 835 cu Adreno 540 GPU, împreună cu 8 GB de LPDRR4 RAM și de stocare internă de 64 GB, extensibil prin microSD. Razer spune că veți putea chiar să overclocați procesorul.

Bateria este foarte generoasă la 4.000 mAh, și exact asta am vrut să vedem într-un dispozitiv care este puternic orientat spre jocuri. Telefonul Razer include, de asemenea, cea mai recentă tehnologie Quick Charge 4+ de la Qualcomm și un încărcător de 24 de wați, care ar trebui să acționeze rapid pentru a vă menține bateria plină.

Telefonul Razer vine cu două camere de 12 MP în spate, una largă și una telefotografică, asemănătoare cu celelalte nave pilot emblematice moderne. Obiectivul cu unghi larg are o deschidere f / 1,75, în timp ce obiectivul teleobiectiv oferă diafragmă f / 2,6. Ambele camere sunt dotate cu Autofocus de detectare a fazelor.

Razer Phone rulează Android 7.1 out of the box, iar producătorul promite o actualizare Oreo pentru primăvara anului viitor. Telefonul nu este destul de finisat – Razer a făcut mai multe personalizări pentru a profita de hardware (puteți schimba atât rezoluția ecranului, cât și rata de reîmprospătare, de exemplu) și a încărcat în premieră versiunea premium a lansatorului Nova Launcher ca lansator implicit pe dispozitiv . O aplicație numită Game Booster vă permite să particularizați viteza cadrelor, rezoluția și viteza ceasului procesorului pe baza unei aplicații.

Telefonul Razer se lansează astăzi în Marea Britanie, Europa și SUA. Razer a încheiat un parteneriat cu 3 (Trei) ca purtător de lansare exclusiv în Marea Britanie, Irlanda, Danemarca și Suedia. Razer va oferi în plus telefonul prin intermediul Razerzone.com în America de Nord, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franța, Danemarca și Suedia.

Disponibil pentru pre-comanda acum pentru 700 $

 

https://www.razerzone.com/mobile/razer-phone

Lasă un răspuns

Privacy Policy