Hotelurile Hyatt atacate virtual din nou, datele cardurilor de credit furate din hoteluri din Arabia Saudită.

Hyatt Hotels a emis o declarație avertizând oaspeții despre o încălcare a sistemelor care a dus la furtul de informații privind cărțile de credit de la diferite hoteluri din întreaga lume.

Într-un anunț publicat pe site-ul său corporativ, Hyatt a declarat că încălcările au avut loc la jumătatea lunii martie și la începutul lunii iulie a acestui an. Hoteluri din Arabia Saudită afectate în încălcare sunt: ​​Jabal Omar Hyatt Regency Makkah, Park Hyatt Jeddah – Marina, Club și Spa și Hyatt Regency Riyadh Olaya.

Hyatt a spus într-o declarație: „Ne pare rău să vă informăm că am descoperit semne și apoi am rezolvat accesul neautorizat la informații privind cardurile de plată de pe cardurile introduse manual sau scoase la recepția anumitor locații gestionate de Hyatt între 18 martie 2017 și 2 iulie , 2017. ”

În general, 41 hoteluri Hyatt din întreaga lume au fost afectate de încălcarea datelor cu 18 dintre hotelurile situate în China. Anterior, mai mult de 250 de proprietăți operate de Hyatt în întreaga lume au fost afectate de o încălcare a malware-ului.

 

Lasă un răspuns