Ce sărbătorim astăzi? Ziua mondială a zâmbetelor.

Uneori, tot ceea ce este nevoie pentru a face ziua mai bună este un zâmbet, fie că este vorba de cineva care vă dă sau de cineva pe care îl împărțiți cu altul. Micile acte de bunătate pot aduce un zâmbet strălucitor unei persoane care altminteri avea o zi groaznică și poate schimba tot ce urmează. Fie că este vorba doar de un compliment simplu, de un salut vesel, sau de un cadou de dimensiuni mici, care să vă ajute la strălucirea zilei, Ziua Mondială a Zâmbetelor vă încurajează să luați măsuri pentru a aduce mai multe zâmbete în lume.
World Smile Day® este sărbătorită în prima vineri a lunii octombrie a fiecărui an. Ideea Zilei Mondiale a zâmbetului a fost inventată și inițiată de Harvey Ball, un artist comercial din Worcester, Massachusetts. Harvey Ball este cunoscut că a creat Smiley Face în 1963. [1] Ziua mondială a zâmbetului a avut loc în anul 1999 și a avut loc în fiecare an de atunci.După ce Harvey a murit în 2001, Harvey Ball World Smile Foundation a fost creat pentru a-i onora numele și memoria, cu sloganul „Îmbunătățirea acestei lumi, un zâmbet la un moment dat”. Fundația continuă în calitate de sponsor oficial al World Smile Day® în fiecare an.
World Smile Day® continuă să fie sărbătorită în fiecare an în Worcester, cu un balon cu aer cald, activitățile desene cu pe cretă trotuare și cea mai mare față a zâmbetului uman. În plus, ziua zâmbetului mondial este sărbătorită în întreaga lume de persoane, școli, întreprinderi și organizații care încearcă să facă lumea un loc mai bun prin livrarea de mese, realizarea de videoclipuri și multe altele.

Surse: WikiPedia, www.daysoftheyear.com

AliExpress.com – Buy cheap products with high quality online from China.

Online Shopping for Cheap Automotive & Accessories, Computers Electronics, Fashion & Beauty Health, Home Garden, Toys & Sports and Weddings Events products from China on aliexpress.com.

Lasă un răspuns