Această clonă Apple iPhone X costă doar 100 $

Această clonă Apple iPhone X costă doar 100 $

Dacă nu ați trăit sub o stâncă, probabil că deja știți despre iPhone X, ultima apariție Apple – și cel mai scump telefon de până acum. Așa cum merge un vechi proverb “nimic nu este adevărat, dacă nu reușești să faci ceva”, dacă ai făcut o mică analiză asupra prețului iPhone X la 6500 respectiv 7500 lei, poate ai râs cu poftă.

Dacă ești în căutarea unei alternative, Apple iPhone X are un rival care costă de la $ 100 (aproximativ 450 lei). Da, ați auzit că este vorba de smartphone-ul unei companii chineze GizChina, și se numește The GooPhone X?

Recent, reperat în China, pare identic cu iPhone X. GooPhone este un brand chinez notoriu pentru vânzarea de produse de calitate superioară. A reușit să obțină hack-ul iPhone-ului cu mult înainte de lansarea iPhone-ului însuși.

GooPhone X, sau GooPhone I8, este în întregime ridicat la estetica lui Apple iPhone X. Și cum ne-am aștepta să ruleze pe sistemul de operare Android. Dispune de un display de 5,5 inchi de la margine la margine, un cip MediaTek MTK6580 (după părerea mea, cele mai bune platforme chinezești pt android, de exemplu Allview, HTC, Huawei sunt doar cateva din bran-urile care folosesc platformele Mediatek), 1 GB de memorie RAM, memorie interna de 16 GB si un display HD de 720 × 1280 pixeli.

Acesta afișează, de asemenea, indicatoare de stare 4G LTE falsă în timp ce oferă numai servicii 3G și arată 64 GB de memorie atunci când are doar 16 GB. Și în spate ceea ce arată ca o configurație cu două camere, de fapt un senzor de 8 megapixeli. Telefonul are, de asemenea, o lentilă de 2 megapixeli pe față pentru acele produse de înaltă rezoluție care se potrivesc perfect.

Nu există nici o garanție pentru cât timp poate dura. Deci, dacă doriți cu adevărat un telefon care arată ca un iPhone X, și nu doriți să scoateți 1300 $, ați putea găsi doar smartphone-ul perfect. Dacă sunteți în căutarea unor alternative reale și acceptabile, Essential Phone și Galaxy Nota 8, lansate recent, pot fi alegeri decente.

 

Sursa: gettinggeek.com

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://nativewptheme.net/fortieth/wp-content/uploads/2017/05/slide-3.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 600px;}