Pasul următor cu Android One

Când s-a lansat Android One în India în 2014, obiectivul a fost acela de a obține următoarele miliarde de persoane online, oferindu-le telefoane de înaltă calitate, accesibile. De atunci, comunitatea mai mare a spus că prețuiesc ce înseamnă Android One pe o gamă de telefoane – o experiență de software răcoritor de simplă, accesibilă, întotdeauna proaspătă și cu îmbunătățiri ale bateriei, utilizabilitate și mai multă securitate.

În timp ce producătorii de telefoane continuă să inoveze furnizând dispozitive de înaltă calitate la puncte de preț accesibile, menținerea inovatiei, proaspete și sigure a telefonului este esențială pentru o experiență extraordinară. Ne extindem angajamentul față de Android One (spune Google) colaborând cu mai mulți parteneri pentru a construi telefoane care rulează o experiență software dezvoltată de Google.

„În ultimul an, am extins programul la noi parteneri, geografii și puncte de preț. De exemplu, în Japonia, dispozitivele Android One se numără printre cele mai vândute telefoane din magazinele Y! Mobile deținute de Softbank. General Mobile a angajat un portofoliu complet de dispozitive Android One în Turcia și a lansat recent cea de-a patra ofertă, GM 6.”

Vineri, cel mai nou partener de program Xiaomi tocmai a lansat Mi A1. „Acest telefon este un exemplu excelent pentru ceea ce reprezintă Android One: o colaborare între Google și partenerii noștri pentru a oferi o experiență software dezvoltată de Google. De exemplu, utilizatorii pot capta momente cu detalii uimitoare pe camera duală Xiaomi cu zoom optic 2X. Ele pot apoi să salveze perfect fotografiile nelimitate la calitate înaltă cu Google Photos. Mi A1 va fi disponibil în zeci de piețe, inclusiv India, Indonezia, Rusia, Vietnam și Taiwan.”

Toate telefoanele Android One sunt alimentate de o experiență de software proiectată de Google care este:

 

• Simplu: toate telefoanele Android One rulează în mod constant o experiență Android pură, cu un design curat și un mic set de aplicații preinstalate, cu atenție și cu atenție.
• Inteligent: Cele mai recente tehnologii de la Google sunt construite chiar în telefoanele Android One și sunt corelate cu experiența. De exemplu, toate dispozitivele vor fi optimizate pentru Asistentul Google pentru o experiență personalizată. Google Photos va fi, de asemenea, galeria implicită pentru telefoanele Android One, pentru a ajuta utilizatorii să evite pierderea spațiului, prin stocarea gratuită și nelimitată a fotografiilor și videoclipurilor de înaltă calitate.

• Securitate: Cu mai multe straturi de protecție, telefoanele Android One sunt păstrate în siguranță și securizate prin actualizări de securitate regulate. Dispozitivele vor rămâne, de asemenea, sigure cu Google Play Protect: protecție integrată împotriva malware-ului, care păstrează telefoanele curate, rapide și cu performanțe ridicate.
• Proaspete: dispozitive Android Un dispozitiv va primi actualizări la cel mai recent sistem de operare Android, astfel încât utilizatorii să poată obține rapid accesul la cele mai recente inovații de platformă de pe dispozitivul lor. Utilizatorii noului model Mi A1 vor primi un upgrade la Android Oreo înainte de sfârșitul anului și anul viitor vor fi printre primii care vor primi un upgrade la Android P.
Telefoanele Android One sunt dispozitive Google aprobate care rulează o experiență simplă, proaspătă și sigură. Așteptăm cu nerăbdare să aducem mai multe telefoane Android un partener către mai mulți consumatori din întreaga lume. Vedeţi android.com/one pentru a afla mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*