Noi informații despre explozia din Londra.

O explozie care a lovit câțiva oameni la stația de metrou Parsons Green din vestul Londrei a fost un incident terorist, a spus poliția Met.

Explozia verde provocată de IED a explodat doar parțial. NHS confirmă că 22 de persoane au mers la spital după explozia pe linia de tren District

Comandanții de pe un tren de tren au raportat că au auzit un pocnet și au văzut o minge de foc care zbura în cărucior în timpul orelor de schimb de vineri dimineața. Imaginile și videoclipurile, care se pretindeau de la căruciorul trenului, au fost postate și contin imagini cu flăcări care ieșeau dintr-o pungă care era băgată într-o găleată. Poliția a confirmat ulterior că explozia provine de la un dispozitiv exploziv improvizat. NHS Anglia a spus 22 de persoane au primit tratament la trei spitale, precum si la un centru de urgenta de ingrijire in Parsons verde. Nimeni nu se află într-o stare gravă sau care pune viața în pericol. Vorbind in afara New Scotland Yard, Mark Rowley, comisarul adjunct al politiei Met, a declarat: „Apreciem acum ca aceasta era o detonatre a unui dispozitiv exploziv improvizat.” El a spus ca majoritatea celor raniti au suferit arsuri rapide. Rowley a declarat că ancheta a fost condusă de comisia de contra-terorism a lui Met și a implicat sute de detectivi cu sprijinul MI5. El a spus că va exista o prezență sporită a poliției în urma atacului, în special în capitala și în transportul public.

Rowley a refuzat să spună dacă a fost ținut cineva în custodie în legătură cu incidentul.

 

 

Lasă un răspuns

Privacy Policy